Färgkarta             Gravyrstilar             Företagsinformation 

Nu är mina "produktblad" snart färdiga och de kommer att vara här på hemsidan som ett fönster till Er som är nyfikna eller är i behov av skyltar inom det sortimentet som jag tillverkar. Frågor, beställningar samt uppgift på skyltar som ej finns med här, ring 070-527 14 20  säkrast att jag kan svara är tisdagar - torsdagar 9 - 17 eller sänd SMS.

JULKLAPPSTIPS: Under hela December månad är alla beställningar av "Hund & Kattbrickor" och "Handduksskyltar" med Postnords brevleverans PORTOFRIA. Kommer Ni in i butiken, onsdagar 12 - 18, kan jag gravera och leverera i de flesta fall, samma dag.

Hund & Kattbrickor     Insticksskyltar     Trädgårdsskyltar     Handduksskyltar

Namn till postinlägg     Fastighetsskyltar     Ingen reklam     Pannåbokstäver

Dörrskyltar mässing     Postlådenamn     Dörrskyltar aluminium     Nummerbrickor

Tavelskyltar     Vandringspris     Militärklämmor     Bröstskyltar

 Hemsidans nya beställningsfunktioner. Skriv ut beställnings-blanketten, gå in på hemsidan och sök den artikel som Ni vill beställa. Fyll i beställningen, ta ett foto och skicka detta foto som SMS, mail eller brev. Adresserna finns på beställningens nedre del.

                             Beställningsblankett

Jämför gärna Namnskyltsbutikens Hund- & Katt-brickors pris och kvalitet med andra leverantörer. Jag garanterar slitstark riktig gravyr in i  materialet, se mittbilden överst på sidan. OBS Ej laser!

Namnskyltsbutiken på S:t Knuts torg 4 i Malmö har normalt öppet de flesta helgfria onsdagar mellan 12 - 18 under perioden september - maj.

Välkommen som kund hos namnskyltsbutiken, hälsar Håkan

 

 Antal besök

Sidan A1 uppdaterades 2020-11-28