Färgkarta             Gravyrstilar             Företagsinformation 


Välkommen till hemsidan visar en del av det som Namnskyltsbutiken tillverkar. All gravering sker manuellt med skärande bearbetning och gravyren är då mellan 0,15 och 1,0 mm djupt in i materialet. Tavelskyltar och vandringspriser graveras med diamant.

Nu är mina "produktblad" snart färdiga och de kommer att vara här på hemsidan som ett fönster till Er som är nyfikna eller är i behov av skyltar inom det sortimentet som jag tillverkar. Frågor, beställningar samt uppgift på skyltar som ej finns med här, ring 070-527 14 20  säkrast att jag kan svara är tisdagar - torsdagar 9 - 17 eller sänd SMS.

Hund & Kattbrickor     Insticksskyltar     Trädgårdsskyltar     Handduksskyltar

Namn till postinlägg     Fastighetsskyltar     Ingen reklam     Pannåbokstäver

Dörrskyltar mässing     Postlådenamn     Dörrskyltar aluminium     Nummerbrickor

Tavelskyltar     Vandringspris     Militärklämmor     Bröstskyltar

 Hemsidans nya beställningsfunktioner. Skriv ut beställnings-blanketten, gå in på hemsidan och sök den artikel som Ni vill beställa. Fyll i beställningen, ta ett foto och skicka detta foto som SMS, mail eller brev. Adresserna finns på beställningens nedre del.

                             Beställningsblankett

Jämför gärna Namnskyltsbutikens Hund- & Katt-brickors pris och kvalitet med andra leverantörer. Jag garanterar slitstark riktig gravyr in i  materialet, se mittbilden överst på sidan. OBS Ej laser!

Namnskyltsbutiken på S:t Knuts torg 4 i Malmö har normalt öppet de flesta helgfria onsdagar mellan 12 - 18 under perioden september - maj.

Välkommen som kund hos namnskyltsbutiken, hälsar Håkan

 

 Antal besök

Sidan A1 uppdaterades 2020-08-02